Måndagar kl 18.00-19.00 9m

Är det  ”Prova På” för alla på 9 meters avstånd.  ”Prova på” är för alla åldrar men vid små barn (vi brukar säga att åldern ska vara 10 ) kräver vi att förälder ska vara med.

På våran prova-på får man prova bågskytte med instruktör. Du får hjälp med hur man gör och tips på hur man prickar i mitten :).

• Juniorer 10 – 20år: 50:- per prova-på tillfälle
  • Seniorer 21 – >år: 100:- per prova-på tillfälle

”Prova på” är för privatpersoner. Utrustning och instruktör ingår i priset!

Det krävs ingen föranmälan men var gärna på plats lite innan då vi registrerar alla våra nybörjare i idrottonline. Vi rekomenderar att man provar på 3 – 4 gånger för att sedan gå vidare ett steg till träning på Tisdagar där vi har mer fokus på skyttet.

För allas säkerhet använder vi Borås BS klubbpilbågar på våran prova-på.

Tisdagar kl 18.00 - 19.00 12m kl 19.00 - 20.00 18m

Nybörjarträning för de som avancerat ifrån ”Prova-på”-skyttet.

För medlemmar.

Torsdagar kl 18.00-19.00 12m kl 19.00 - 20.00 18m

Är det tävlingsträning. Man bör ha egen utrustning (man kan givetvis låna tills egen båge är införskaffad) och skall ta lämplig tävlingslicens om man inte redan gjort det för att deltaga här om. Därefter är det fri träning.

Det är en bra ide att vara nere i god tid innan träningen börjar för det brukar vara mycket folk på nybörjarträningen. Man får heller inte glömma av att slappna av och hälsa på sina kamrater innan träningen börjar, då det är trevligt att vara sociala.

INFO

I våran bågskyttehall och samlingslokal är det inomhusskor som gäller, vi rekommenderar även att skjuta pilbåge i t-shirt.

Helgdagar

Vi har stängt röda dagar!