Prova-på Bågskytte Måndagar kl 18.30-19.30 9 meter

På måndagar har vi prova-på bågskytte. Vi lär oss grunderna på 9 meters avstånd.  ”Prova på” är för alla åldrar men vid små barn (vi brukar säga att åldern ska vara 10 ) kräver vi att förälder ska vara med.

På våran prova-på får man prova bågskytte med instruktör. Du får hjälp med hur man gör och tips på hur man prickar i mitten :).

Priser

  • Juniorer 10 – 20år: 50:- per prova-på tillfälle
  • Seniorer 21 – >år: 100:- per prova-på tillfälle

”Prova på” är för privatpersoner. Utrustning och instruktör ingår i priset! Vi tar emot Swish-betalningar.

Det krävs ingen föranmälan men var gärna på plats lite innan då vi registrerar alla våra nybörjare i idrottonline. Vi rekomenderar att man provar på 3 – 4 gånger för att sedan gå vidare ett steg till att bli medlem och träna med oss på Tisdagar där vi har mer fokus på skyttet.

För allas säkerhet använder vi Borås BS klubbpilbågar på våran prova-på. Kom gärna lite innan 18.30 så vi kan ta hand om det praktiska innan prova-på börjar.

Tisdagar kl 18.00 - 19.00 12 meter kl 19.00 - 20.00 18 meter

Nybörjarträning för de som avancerat ifrån ”Prova-på”-skyttet.

Tisdagar är för alla medlemmar, vi börjar på 12 meter kl 18.00 och sedan backar vi till 18 meter. Vi har instruktörer på plats som hjälper er att avancera i erat skytte. Tisdagar är även en bra dag att fråga vad för utrustning som passar dig när det är dags att skaffa eget!

Man får heller inte glömma av att slappna av och hälsa på sina kamrater innan träningen börjar, då det är trevligt att vara sociala. Vi har som vanligt vårat café öppet med självservice med både kaffe och godis!

Torsdagar kl 18.00-19.00 12 meter kl 19.00 - 20.00 18 meter

Torsdagsträningen är för alla medlemmar, vi börjar på 12 meter kl 18.00 och sedan backar vi till 18 meter.

Våra instruktörer tränar oftast på Torsdagar men givetvis svarar dom på era frågor men vill helst vara ifred när dom skjuter :).

Man får heller inte glömma av att slappna av och hälsa på sina kamrater innan träningen börjar, då det är trevligt att vara sociala. Vi har som vanligt vårat café öppet med självservice med både kaffe och godis!

INFO

I våran bågskyttehall och samlingslokal är det inomhusskor som gäller, vi rekommenderar även att skjuta pilbåge i t-shirt.

Helgdagar

Vi har stängt röda dagar!