Viktigt Meddelande

Under rådande omständigheter tar vi emot 10 deltagare per tillfälle. Tiden för prova-på tillfället är 18.30 – 19.30. Föranmälan krävs!

Bågskytte är en rolig, utmanande, säker och tillgänglig sport. Med många stilar och flera disipliner (tavla, fält, 3D, inomhus och jakt) finns det alltid något nytt och intressant att prova bland ett stort gäng vänliga och hjälpsamma bågskyttar. Hos oss börjar man alltid grunderna inom bågskytte innan du får prova andra disipliner.

Vi lär oss grunderna på 9 meters avstånd med kunniga instruktörer med pilbåge och utrustning du lånar av oss.  För att prova bågskytte vill vi att du är minst 10 år.

Vi rekomenderar att man provar på 3 – 4 gånger för att sedan gå vidare ett steg till att bli medlem och träna med oss på Tisdagar & Torsdagar där vi har mer fokus på skyttet.

För allas säkerhet använder vi Borås BS klubbpilbågar. Kom gärna lite innan 18.30 så vi kan ta hand om det praktiska innan prova-på börjar.

• Juniorer 10 – 20år
    50 SEK