Bågskytte är en fascinerande sport som fängslar människor i alla åldrar med sin kombination av precision, fokus och gemenskap. Hos oss får du inte bara möjlighet att bemästra pilbågen, utan du blir också en del av en gemenskap av bågskyttar som ständigt strävar efter att utveckla både sig själva och varandra.

Vi erbjuder något för alla

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren skytt, har vi något för dig. Vi erbjuder träning i olika stilar och discipliner, inklusive tavla, fält, 3D, inomhus och jakt, för att passa olika intressen och erfarenhetsnivåer.

Komma igång med bågskytte

När du tar dina första steg i bågskyttevärlden med oss, får du allt du behöver. Erfarna instruktörer lär dig grunderna och tillhandahåller all utrustning du behöver. Vi rekommenderar att du deltar i våra prova-på-tillfällen några gånger för att bekanta dig med sporten och vår gemenskap innan du bestämmer dig för att bli medlem.

Säkerhet och praktiska detaljer

För din säkerhet tillhandahåller vi klubbpilbågar under träningarna. Vi rekommenderar att du kommer lite tidigare till din första träning så att vi kan gå igenom säkerhetsrutiner och praktiska detaljer. Observera att du måste vara minst 10 år gammal för att delta i våra prova-på-tillfällen.

Välkommen att utforska bågskytte!

Oavsett om du är nyfiken på bågskytte för rekreation eller tävling, är du varmt välkommen att utforska bågskytte med oss. Vi ser fram emot att välkomna dig till Borås Bågskyttesällskap!

Info

Prova-på håller på 60 minuter och vi skjuter pilbåge i våra fina lokaler på Almenäsvägen 11.

För Företag och Kompisgäng

Vår Prova-På är till för nya bågskyttar som är nyfikna på sporten. Målet med Prova-På är att ge deltagarna möjlighet att prova på några gånger innan de bestämmer sig för att bli medlemmar och fortsätta sin utveckling inom bågskytte. Om ni är en grupp från ert företag eller en kompisgrupp erbjuder vi privata sessioner. Våra 90-minuterspass inkluderar allt från en introduktion till tips och tekniker för att träffa mitt i prick, och avslutas med att vi utser dagens ”Robin Hood”! Besök vår sida för Grupper och Event för ytterligare information och bokningar.