Borås

Bågskyttesällskap

Grupper Och Events

Vi tar emot företag, kompisgäng, möhippor, svensexor och andra privata sällskap som vill hitta på något roligt tillsammans. Hos oss kan ni prova på bågskytte inomhus i våra fina lokaler som ni hittar på vägen ut till Almenäs.

När ni kommer till oss får ni låna pilbåge och all utrustning som behövs. Vi har trevliga och kunniga instruktörer som hjälper er med grunderna i bågskytte för att ni ska träffa så bra som möjligt i tavlan.

Prova På och Träningstider

På Måndagar har vi Prova-På, ett tillfälle för alla nyfikna att testa på bågskytte! Boka din plats här. Vi tillhandahåller all utrustning och instruktörer.

Tisdagar är för alla medlemmar, vi börjar på 12 meter kl 18.00 och sedan backar vi till 18 meter. Vi har instruktörer på plats som hjälper er att avancera i erat skytte. Tisdagar är även en bra dag att fråga vad för utrustning som passar dig när det är dags att skaffa eget!

Torsdagsträningen är för alla medlemmar, vi börjar på 12 meter kl 18.00 och sedan backar vi till 18 meter. Våra instruktörer tränar oftast på Torsdagar men givetvis svarar dom på era frågor men vill helst vara ifred när dom skjuter :).

Hitta Oss

Nytt i Bloggen

Nyhetsbrev November 2023

Här kommer en länk till nyhetsbrevet för november 2023! https://share.sender.net/campaigns/6LfN/nyhetsbrev-november-2023-borås-bågskyttesällskap

Höstknallen 2023

Höstknallen arrangerades med 37 startande skyttar varav 7 från Borås plus en massa duktiga funktionärer såklart! Resultaten finns på https://www.ianseo.net/TourData/2023/15553/IC.php Tusen tack till alla skyttar, funktionärer och…

Nyhetsbrev September 2023

Nyhetsbrevet för September 2023! https://mailchi.mp/7d7b81aebe73/nyhetsbrev-september-2023-bors-bgskyttesllskap

Bron vid Ålgården kommer vara avstängd fram till 17 september

INFO - VÄGEN AVSTÄNGD Bron vid Ålgården kommer att vara avstängd fram till den 17 september som det ser ut i dagsläget. Därför behöver ni som vanligtvis tar bilen denna vägen till Borås Bågskyttesällskap ta en liten extrasväng…

Vi är stolta att ha följande sponsorer