Borås

Bågskyttesällskap

Grupper Och Events

Vi tar emot företag, kompisgäng, möhippor, svensexor och andra privata sällskap som vill hitta på något roligt tillsammans. Hos oss kan ni prova på bågskytte inomhus i våra fina lokaler som ni hittar på vägen ut till Almenäs.

När ni kommer till oss får ni låna pilbåge och all utrustning som behövs. Vi har trevliga och kunniga instruktörer som hjälper er med grunderna i bågskytte för att ni ska träffa så bra som möjligt i tavlan.

Prova På och Träningstider

På Måndagar har vi Prova-På, ett tillfälle för alla nyfikna att testa på bågskytte! Boka din plats här. Vi tillhandahåller all utrustning och instruktörer.

Tisdagar är för alla medlemmar, vi börjar på 12 meter kl 18.00 och sedan backar vi till 18 meter. Vi har instruktörer på plats som hjälper er att avancera i erat skytte. Tisdagar är även en bra dag att fråga vad för utrustning som passar dig när det är dags att skaffa eget!

Torsdagsträningen är för alla medlemmar, vi börjar på 12 meter kl 18.00 och sedan backar vi till 18 meter. Våra instruktörer tränar oftast på Torsdagar men givetvis svarar dom på era frågor men vill helst vara ifred när dom skjuter :).

Hitta Oss

Nytt i Bloggen

Nyhetsbrev Augusti 2023

Nyhetsbrev Augusti 2023 https://mailchi.mp/c63acb2e807b/nyhetsbrev-augusti-2023-bors-bgskyttesllskap

Nyhetsbrev Maj 2023!

Ännu ett nyhetsbrev! Följ länken -> https://mailchi.mp/5b8712bcb50f/nyhetsbrev-maj-2023-bors-bgskyttesllskap

Bildstöd

Nu finns Bildstöd, vårt instruktionsmaterial gjort som bildstöd med enkla texter och bilder som visar varje moment. Bildstödet är tänkt att användas till personer/grupper med NPF-diagnoser men fungerar att använda till vem som helst! Materialet…

Missa inte vår Loppis 30 april!

VARMT VÄLKOMNA TILL VÅR LOPPIS SÖNDAG 30 APRIL KL 11-14 PÅ ALMENÄSVÄGEN 11 I BORÅS Läs mer på Loppissidan  

Vi är stolta att ha följande sponsorer