Bågskyttar på besök

I sommar har jag och Martin I fått besök av turister 🙂 Tidigare i sommar hade vi en skytt från Luleå som inte kunde hålla sig från bågen ens på semestern och idag hade vi tyskar hos oss som ville umgås i skogen. De var väldigt glada för att få komma till oss då de kontaktat 2 andra klubbar i sverige utan gehör.

Lite osäker på namnen men jag tror Pappan hette Marc och 14-åriga sonen Wolf, som jag tror var en förkortning för ett längre namn. Inte riktigt hundra men jag tror han sa att de kom från Kassel. Marc berättade hur bågskyttet fungerade i Tyskland och att man antingen sköt FITA eller Traditionellt skytte. Intressant och givande, likaså det vi berättade för dom om svenskt bågskytte.  

Jag och Martin gick en sväng med våra nya bekantskaper i skogen och de kanske kommer tillbaka nästa år igen och då hoppas jag vi kan ge dom en 24 måls bana att njuta av :). Vi ligger dock i lä även om vi får ut alla våra mål, på hemmaplan hade besöket över 100 mål på rundor i skogen. Imponerande 🙂 

Även David kom och småpratade med besökarna innan de skulle åka hem till boendet och packa bilen för färd hem igen.