Nu är pilbågen äntligen framme!

Efter många dagars väntan så ringde Schenker äntligen och sa att paketet var i Borås. Eftersom jag är på jobbet hela dagen och inte kan vara hemma mellan 8 – 16 så åkte jag till Viared och hämtade paketet när jag hade en lucka. Att paketet var stort det visste jag, men så här stort 🙂

IMG_1003

Med nöd och näppe passade det i min lilla bil, fick pressa in det där bak 🙂 Nu innehöll paketet varsin bågväska till Tobias och Martin plus bågen och tillbehör annars hade det nog varit ett smidigare paket att hantera.

Nu när bågen är hos oss kan vi äntligen ta emot intresseanmälningar om att få prova compound. Mer om detta senare!

IMG_1005

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.