Nyhetsbrev April 2020

Ingen kan väl ha undgått att vi alla mer eller mindre har drabbats av Corona-virusets framfart. Tävlingar har ställts in och skjutits upp och vi har även avbokat alla grupper framöver. Dock fortsätter vi med Prova-på på måndagar och vår vanliga träning på tisdagar och torsdagar. Dock är det viktigt att alla tänker på följande:

  • Har du förkylningssymptom? Kom inte till klubben!
  • Tvätta händerna ordentligt med tvål och vatten (det finns även handsprit i lokalen)
  • Undvik att skaka hand
  • Håll avstånd

Gör rent material som du har lånat av klubben såsom båge och pilar. Servetter för det finns att tillgå.
Vårt planerade klubbmästerskap inomhus kommer förhoppningsvis att bli av till hösten och vem vet, det kanske även blir ett KM utomhus i sommar?!

Årsmötet
Tack till alla som kom på årsmötet! Vi vill även passa på att tacka Lena Terning för tiden i styrelsen och hälsar Veronika Andersson välkommen som ny ledamot.

Arbetsdag
Måndag 13 april kl 10 samlas vi för en arbetsdag ute i det fria. Vi ska ställa ut material till skogsbanan och till fältet samt snygga upp runt vår lokal. Vi kommer att servera en lättare lunch så se till att anmäla att du kommer via evenemanget på facebook. Det går även bra att anmäla sig till ann@borasbs.se

Köp & sälj
Vi har nu en köp/sälj/bortskänkes-hylla i bågrummet. Där kan du efterlysa sånt du vill köpa eller bli av med sånt du inte vill ha.

Parkeringen
Vår parkering har fått en lättare uppfräschning och det är skönt att slippa de värsta stora hålorna. Ett litet lass med grus kommer inom kort att tippas av i ett hörn så vi enkelt kan fylla på där det behövs innan det blir lika illa som tidigare.

Städning i lokalen
Vid årsmötet tillsattes nya städgrupper till de olika områdena men vi vill påminna om att det är allas ansvar att se till att skräp och pant hamnar där de ska och att var och en diskar efter sig. Att byta soppåsar är också något man kan göra om man ser att en papperskorg är full.

Med önskan om en fortsatt skön vår och kom ihåg:
Håll huvudet kallt, hjärtat varmt och händerna rena!

Styrelsen