Johan Wiklund

Vad har du för sysselsättning när du inte tränar bågskytte?

Jag jobbar som undersköterska inom Borås stad.

När började du med bågskytte?

Jag började skjuta 2013.

Vilken klass skjuter du i?

Jag skjuter i både långbåge elitklass och instinktiv båge elitklass. Men på senare tid och framöver mest i instinktiv klass.

Vad för utrustning använder du just nu?

Jag skjuter med långbåge Falco Force 55# 66″specialgjord till mig. Och en Samick Devastator 50# 62″ som instiktivbåge. Ett traditionellt sidokoger i mocca, specialbeställt armskydd med vikings loggan, mellandrags tab med fingerspridare och pilarna jag använder är Easton Legacy 60# aluminium utomhus till långbågen, Easton x23 2315 för inomhus samt Goldtip 400 trad  för instiktivbågen.

Vilket är ditt bästa och roligaste bågskytteminne?

Det roligaste minnet är inomhus SM 2015 och även allsvenskan är väldigt roligt.

Har du någon förebild inom bågskytte?

Patrik Hjerteblom, han har ett sådant lugn som smittar av sig. Dessutom är han frikostig med tips och råd.

Till sist, har du något mer du vill vi ska veta om dig?

Nej